Réaumurstraat 4 te Dordrecht

Multifunctioneel bedrijfspand

Een multifunctioneel bedrijfspand bestaande uit kantoren, bedrijfsruimte, verhard buitenterrein, vloeistofdichte wasplaats van 329 m2 en voorzien van allerlei milieuvoorzieningen. Dit bedrijfspand is geschikt voor talloze doeleinden zoals bijvoorbeeld auto(reparatie)bedrijven, installatiebedrijven, opslag- en overslagbedrijven, maar ook bij uitstek geschikt voor bedrijven die in een zware milieucategorie vallen. Zoals bijvoorbeeld afvalstoffeninzamelaars of afvalstoffenbewerkers.
In combinatie met het onroerend goed wordt bijvoorbeeld ook een BV met inzamel- en bewerkingsvergunning van onder andere oliehoudende afvalstoffen aangeboden.

Hieronder kunt u een keuze maken uit relevante informatie over de Réaumurstraat 4 te Dordrecht. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de verkopend makelaar voor een vrijblijvende bezichtiging.

Omschrijving & gebruiksmogelijkheden Multifunctionele bedrijfsruimte te koop op industrieterrein Louter Bloemen te Dordrecht met uitst...

Kenmerken Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste kenmerken van de Réaumurstraat 4. Voor uitvoe...

Zware milieucategorie mogelijk Het bestemmingsplan van Louter Bloemen maakt het mogelijk dat op dit bedrijventerrein bedrijven z...

Fotogalerij Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan foto's van de verschillende onderdelen van de Réa...

Vraagprijs De vraagprijs is € 425.000 excl. kosten koper en excl. btw.

Kadaster Het complex is kadastraal bekend Gemeente Dordrecht, sectie L, nummer 2769 groot 11 aren 51 centi...

Plattegrond Op de afbeelding hieronder (klik om te vergroten) ziet u een plattegrond van de Réaumurstraat 4 i...