Plattegrond kantoor

Hieronder ziet u een plattegrond van de kantoorruimte. Door te klikken op de afbeelding wordt deze vergroot. De afmetingen zijn een nauwkeurige benadering, maar kunnen enigszins afwijken.


Kenmerken

Koopprijs (excl.kk en btw) € 99. 000,00
Status object Thans verhuurd
Beschikbaarheid Per 1 januari 2012 of eerder in overleg
Perceelgrootte ca. 105 m2 erfpachtgrond
Kantooroppervlakte ca. 80 m2
Buitenterrein/parkeerplaats ca. 25 m2
Kantoor 1 ca. 16 m2(5m x 3,17m)
Kantoor 2 ca. 27 m2 (6m x 4,25m)
Kantoor 3 ca. 21 m2 (5m x 4,25m)
Voorzieningen Inbouwkasten, toilet, pantry, cv-ketel, radiatoren, 4 x volledige electrische rolluiken voor de ramen, 2 x mobiele airco-units (verouderd), aansluiting gas, water, electriciteit, isdn, internet
Bouwaard Opgetrokken uit baksteen
Bouwjaar Ca. 1960
Ramen Houten kozijnen met enkele glas. Hardhouten vensterbanken
Parkeergelegenheid 1 privéparkeerplaats en ruim voldoende openbaar gratis parkeergelegenheid
Overig Schilderwerk buiten uit 2011. Bereikbaarheid centrum Dordrecht, A16 en overige industrieterrein uitstekend.

Meer informatie

Alles onder voorbehoud gunning en toestemming

De separate verkoop van zowel de kantoorruimte, als de bedrijfshal/ruimte als het buitenterrein zijn onder voorbehoud van toestemming van de gemeente tot verticale splitsing van de erfpachtrechten. Daarnaast behoudt de huidige eigenaar zich het recht voor om pas tot de verkoop van separate onderdelen over te gaan nadat er nieuwe eigenaren zijn gevonden voor minimaal 2 onderdelen van het complex. Daarnaast krijgt een koper van het gehele complex voorrang boven de koper van een onderdeel.

Verdere kantoorruimtes

Naast de voorste kantoorruimte zijn er nog meer kantoorruimtes, maar die bevinden zich in de bedrijfshal/ruimte en behoren niet tot de zelfstandige kantoorruimte.Klik hier voor de beschrijving van de overige kantoorruimtes.

Snel contact of bezichtiging

De verkoop van deze bedrijfspanden wordt begeleid door NVM-makelaar Gijs Roos van makelaarskantoor Bremavo B.V. uit Zwijndrecht. Voor snel telefonisch contact of een directe bezichtiging kunt u met hem contact opnemen op telefoonnummer 078-6122800