Omschrijving kantoor

Inleiding

Het betreft hier een uit baksteen opgetrokken kantoorruimte die zowel als zelfstandige ruimte aangeboden wordt als als onderdeel van het complex. De kantoorruimte bestaat uit drie verschillende vertrekken alsmede een toilet en pantry. Tevens heeft men de beschikking over een eigen parkeerplaats c.q. kleine buitenruimte. In de directe omgeving is ruim voldoende gratis openbare parkeergelegenheid aanwezig. Het pand is in maart 2011 aan de buitenkant geschilderd en ademt van binnen een luxueuze sfeer.

Buitenaanzicht

Entree

Aan de voorkant van het gebouw bevinden zich aan weerszijden van de luxe entree een tweetal kantoorruimtes op de begane grond met een oppervlakte van in totaal circa 80 m2.

De ruime hal/entree is volledig voorzien van een marmeren vloer en deels marmer betegelde muren en heeft een luxueuze uitstraling.Zowel de deuren als plafondornamenten zijn van hardhout.

Deze ruimte is zonder meer bruikbaar als derde kantoorruimte of receptie. De ruime marmeren entree herbergt ook een luxe toilet. In de entree is ook een moderne ISDN-telefooncentrale aanwezig. Tevens is het grote raam voorzien van een electrisch rolluik. De binnenafmetingen van de ruimte zijn 5 meter breed en 3,10 meter diep.

Entree/hal/receptie/kantoorruimte 1

Beschrijving 2e kantoorruimte

Het 1e kantoor heeft aan twee kanten raampartijen (enkel glas) waardoor het een ruim en licht kantoor is. Het kantoor is ruim voorzien van stopcontacten en netwerkaansluitingen en is geschikt voor circa 4 werkplekken. ( Aan de buitenkant zijn de ramen voorzien van electrische rolluiken.). Het plafond is voorzien van hardhout ornamenten en is voorzien van TL-verlichting. Onder de hardhouten kozijnen bevinden zich CV-radiatoren. De binnenafmetingen van de ruimte zijn 6 meter breed en 4,25 meter diep.

Kantoorruimte 2

Beschrijving 3e kantoorruimte

Het 2e kantoor heeft aan 1 zijde ramen en is aan 1 kant voorzien van inbouwkasten (over de gehele lengte van 425 cm en circa 60 cm diep). Momenteel is de ruimte als vergaderruimte in gebruik. De binnenafmetingen van de ruimte zijn 5,50 meter breed en 4,25 meter diep.

Kantoorruimte 3

Faciliteiten

Het gebouw is voorzien van een CV-ketel en radiatoren, water,gas,electra,telefoon en internetaansluiting.

Meer informatie

Alles onder voorbehoud gunning en toestemming

De separate verkoop van zowel de kantoorruimte, als de bedrijfshal/ruimte als het buitenterrein zijn onder voorbehoud van toestemming van de gemeente tot verticale splitsing van de erfpachtrechten. Daarnaast behoudt de huidige eigenaar zich het recht voor om pas tot de verkoop van separate onderdelen over te gaan nadat er nieuwe eigenaren zijn gevonden voor minimaal 2 onderdelen van het complex. Daarnaast krijgt een koper van het gehele complex voorrang boven de koper van een onderdeel.

Verdere kantoorruimtes

Naast de voorste kantoorruimte zijn er nog meer kantoorruimtes, maar die bevinden zich in de bedrijfshal/ruimte en behoren niet tot de zelfstandige kantoorruimte.Klik hier voor de beschrijving van de overige kantoorruimtes.

Snel contact of bezichtiging

De verkoop van deze bedrijfspanden wordt begeleid door NVM-makelaar Gijs Roos van makelaarskantoor Bremavo B.V. uit Zwijndrecht. Voor snel telefonisch contact of een directe bezichtiging kunt u met hem contact opnemen op telefoonnummer 078-6122800