Omschrijving bedrijfsruimte

Inleiding

Deze bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een complex, maar kan separaat aangekocht worden. Het betreft een grote bedrijfshal van 25,5 meter breed en 16 meter diep. De muren zijn opgetrokken uit enkelsteens baksteen en op circa 2,20 meter hoogte rondom voorzien van enkel glas, waardoor er veel natuurlijk licht in de ruimte valt. Een metalen framewerk ondersteunt het puntdak (nokhoogte circa 6 meter) en een bovenloopkraan van 3.000 kg.

Buitenaanzicht bedrijfsruimte

Bedrijfshal

In deze hal zijn een viertal portacabines geplaatst die fungeren als kantoorruimte en kantine (70m2 totaal). Op deze portacabines is een afsluitbaar magazijn gerealiseerd, bereikbaar via een stalen trap. Hoewel de portacabines voorzien zijn van centrale verwarming kunnen ze eenvoudig verwijderd worden waardoor de beschikbare ruimte in de bedrijfshal vergroot wordt. Aan de andere zijde van de hal is een tussenvloer/entresol gerealiseerd van circa 5 x 16m = 80m2 en voorzien van stellingen. Onder de tussenvloer bevinden zich diverse uitvoerende werkplekken.Ook deze tussenvloer kan verwijderd worden.

Hal en aanzicht kantoor en tussenvloer

De ondergrond bestaat uit een laag verdicht zand met daarbovenop zware betontegels. Alleen de funderingen rondom zijn onderheid, wel kan er zwaar materieel (vrachtwagens) binnen gestald worden zonder kans op verzakkingen. In één van de hoeken van de bedrijfsruimte (onder de tussenvloer) zit een betonnen vloer van circa 6 x 6 meter. In het verleden hebben hier vermoedelijk wat zwaardere machines op gestaan. De tegels hebben momenteel een forse oppervlaktevervuiling. Door hogedrukreiniging zullen de tegels echter fors opknappen. Een alternatief is het storten van een gewaprende betonvloer van 15cm dik over de huidige vloer.

Handbediende overheaddeur

De afmetingen van de overheaddeur zijn circa 4 meter breed en 3,75 meter hoog, waardoor grote bakwagens en kleine vrachtwagens binnen gestald kunnen worden. Het is overigens relatief eenvoudig om een extra overheaddeur te realiseren, bijvoorbeeld recht tegenover de huidige zodat u direct door kunt rijden naar het buitenterrein.

Meerdere loopdeuren

Naast de overheaddeur bevindt zich een loopdeur om eenvoudig de parkeerplaatsen te bereiken. Naast de kantine bevindt zich een loopdeur naar het buitenterrein.

Tussenvloer

In de bedrijfsruimte is een demontabele tussenvloer geraliseerd van circa 96 m2 op een hoogte van circa 2,5 meter. Deze vloer is bereikbaar via een roestvrijstalen trap. Op de tussenvloer zijn momenteel stellingen geplaatst die eventueel overgenomen kunnen worden.

Bovenloopkraan

Er is een handbediende functionerende bovenloopkraan van circa 3000 kg hefvermogen die boven de gehele bedrijfsruimte kan komen. De bovenloopkraan is echter ongekeurd en wordt al jaren niet meer gebruikt. De verwachting is wel dat de kraan weer in oude staat hersteld en goedgekeurd kan worden.

Magazijn op kantoor

Boven de kantoorunits bevind zich een afsluitbaar magazijn dat bereikbaar is via een stalen trap. Momenteel is de ruimte in gebruik als opslag voor de administratie en klein materiaal. De oppervlakte bedraagt circa 70 m2

Beschrijving kantoorruimte

Vanaf de entree/hal heeft men ook toegang tot enkele kantoorunits in de bedrijfsruimte. Hierbij zijn kantoren en kantine gecreëerd middels permanente installatie van een viertal Fort-cabines die voorzien zijn van verwarming, water en licht. Het (3e) kantoor biedt momenteel een vijftal extra werkplekken waarbij men direct uitzicht heeft op de bedrijfsruimte. Dit kantoor is voorzien van water, cv, verlichting en netwerkaansluitingen en is op diverse manieren indeelbaar. Een deel van de kantoorruimte is in gebruik als kantine, met een directe doorloop naar de bedrijfsruimte zelf. De kantine is voorzien van urinoir en apart toilet.

Kantoorruimte & kantine

Meer informatie

Alles onder voorbehoud gunning en toestemming

De separate verkoop van zowel de kantoorruimte, als de bedrijfshal/ruimte als het buitenterrein zijn onder voorbehoud van toestemming van de gemeente tot verticale splitsing van de erfpachtrechten. Daarnaast behoudt de huidige eigenaar zich het recht voor om pas tot de verkoop van separate onderdelen over te gaan nadat er nieuwe eigenaren zijn gevonden voor minimaal 2 onderdelen van het complex. Daarnaast krijgt een koper van het gehele complex voorrang boven de koper van een onderdeel.

Snel contact of bezichtiging

De verkoop van deze bedrijfspanden wordt begeleid door NVM-makelaar Gijs Roos van makelaarskantoor Bremavo B.V. uit Zwijndrecht. Voor snel telefonisch contact of een directe bezichtiging kunt u met hem contact opnemen op telefoonnummer 078-6122800